This life

Alla inlägg under december 2009

Av Yvonne - 3 december 2009 17:27

 Så... nu har jag avverkat ett jobbigt  "måste-samtal" till min svärmor....

ja ja, vad ska man säga    pratar vi två olika språk eller...?  

Om ni tror det är jobbigt så lovar jag er att det är bara förnamnet på vad det är....


Jag får ta till mig min bloggkompis Susanne´s kloka ord:

"det man inte förstår får man lämna"

 

precis så, så nu lämnar jag det, kastar det bakom axeln...

0ch konstaterar med tacksamhet att det är en väldig tur att hennes son inte är det minsta lik henne på något vis, för då hade jag sprungit ...  

                                                  

ANNONS
Av Yvonne - 3 december 2009 00:35

Det blev lite sent innan jag kom ut med Elly på en sista kvällsrunda innan läggdags. Klockan var ca  kvart i 12, men det var så skönt ute, frost, månsken och alldeles lugnt. Och inte mötte vi någon heller så Elly kunde springa lös hela tiden.


  

Månsken, men lite mer moln på himlen i natt än i går.


  

Elly får inte gå utanför vår grind utan ett  "varsågod" från oss, här sitter hon och väntar på tillåtelse, men plötsligt prasslar det till i busken och nyfiket spanar hon dit. Men snart struntar hon i det och vi kan gå ut på vår runda.  

Strax till höger i bilden kan man se Elly.

Uppe, närmare mitten på bilden ser man en slags lysande trekant. En julgran uppe i himlen? Ja en gran men på taket på Lantmännens byggnad.  

Här är julgranen på lite närmare håll, en julgran som egentligen inte är någon gran i vanlig mening utan en järnställning med belysning.


Ja det var allt från min sena nattrunda. Jag tittar in hos er bloggvänner i morgon, eller senare idag, för nu är det ny dag.


God natt o sov så gott!    
ANNONS
Av Yvonne - 2 december 2009 11:36

Vilket vackert väder vi har idag, minusgrader och SOL, härligt!!!


Ska snart iväg på stormöte på jobbet, det är med väldigt blandade känslor jag går dit, saker blir inte alltid som man önskar, som "liten" människa kan man känna sig helt maktlös, tyvärr.


Men nog om det nu, ska glädja mig åt det vackra vädret och gårdagens utvecklingssamtal som vi var på för Mattias. Första samtalet sen han började på gymnasiet i höstas. Det var så mycket positiva saker som de sa, och naturligtvis som förälder blir man oerhört glad och stolt. Bra gjort Mattias, det märks att du trivs med programmet du valt!!


Ilar vidare...   

Önskar er en bra dag!


  

Amaryllis hör väl ändå julen till, en jättevacker blomma! Men lika vackert som när det blommar tycker jag också många gånger att knopparna är på en blomma, den här väntan på något vackert.Av Yvonne - 1 december 2009 22:30

Så mycket bättre väder det är med några minusgrader och torrare ute. Det gillar jag!  

Av Yvonne - 1 december 2009 19:12

Nu ska jag ta mig lite tid vid datorn. Den första december och idag har vi ett par minusgrader här, många får lite bråttom med att byta till vinterdäck på sina bilar, så även vi som inte hade bytat från sommardäcken. Hans har precis bytt på den ena bilen, tar nog den andre i morgon tror jag. Det är ju inte så kul att åka på böter för att man inte kör lagligt.   


I förmiddags hade jag en kompis på besök, en jobbarkompis som tagit tjänstledigt för att prova ett annat jobb. Jag lyckönskar dig självklart Ina, men det är sååå tråkigt att inte få jobba med dig längre, du är en underbar tjej som jag alltid  trivs och har roligt med. Vi kommer alla sakna dig, det vet jag att de andra tycker också. Vi får ses på mysiga fikastunder så här framöver.   
Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Att längta till!

  

Kategorier

Arkiv

Väder

Länkar

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ This life med Blogkeen
Följ This life med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se