This life

Direktlänk till inlägg 10 mars 2010

saknad men en väntan på något positivt :D

Av Yvonne - 10 mars 2010 15:37

Det är så tomt utan min Elly. Sen igår är hon hos vår kompis Mats som även är uppfödare, men inte till Elly, hennes uppfödare bor i Sunne, länk här till Rudängens  för den som vill se Elly´s syster som nyligen har valpat. Jättesöta som nu är 2 veckor.   


Valpplanerna är alltså i samarbete med Mats, och det känns helt ok att Elly kommer valpa där och inte hemma, mycket bättre praktiskt hos honom så det ångrar jag inte.

Men självklart blir det oerhört tomt utan henne, jag har aldrig varit utan hund. Har sen jag var liten haft hundar runt omkring mig och min första egna hund, som var en collie, fick jag av mamma och pappa när jag var 12 år.


Jag har inte tänkt att slå mig in på några uppfödar-banor eller liknande, men för mig finns en dröm att få en valpkull efter en hund som jag tycker speciellt mycket om, så är det med Elly. Att då kunna dela det med någon som har mycket kunskap och erfarenhet känns jättebra och jag är helt nöjd med detta arrangemanget. Det är inte långt att köra dit så jag kommer träffa henne ofta ändå.

Men ändå... det känns väldigt konstigt hemma..... jag hör henne och ser henne....   men hon är inte här.

När jag skar bröd på skärbrädan idag så föll det ner smulor på golvet, det tar Elly tänkte jag, hmm.

Men hon kommer ju hem igen så småningom, med en valp om allt går som vi önskar.   



  

Elly ligger ofta på rygg, gärna i närheten där man är och helst ivägen så man får kliva över och runt henne... ja jag tror nog att jag saknar det också, hi hi   


 
 
Karin

Karin

10 mars 2010 18:00

Vad härligt att gå i väntans tider så där! Vi har inte hund eftersom vi reser ganska mycket. Men jag har haft hundar både i min barndom och senare i livet. De är underbara varelser. Jag njuter av mina döttrars hundar, som jag träffar lite då och då.
Tack för Din omtanke och inlägg i min blogg!
Kram

http://kleopatra.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

10 mars 2010 18:14

Förstår dig att det är tomt jag har också haft hund hela mitt liv skulle inte vilja vara utan. Men det är ju som du säger det blir mycket glädje av att hon är borta:) Jag ser verkligen fram emot att få se hennes fina valpar.

Vad skönt att det inte är långt emellan er för det hade ju varit jobbigt.
Det är ju alltid skönt att ha folk som man kan lita på som hjälper till.

Ha nu en bra dag och va rädd om dig, kjamis

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
inger

inger

10 mars 2010 19:17

Men så spännade.Jag är inte här så ofta,så detta har jag totalt missat.O va mysigt med en liten valp i huset.Hoppas den blir lika fin som mamma Elly.Håller tummarna att allt går bra/Kram

http://colahundar

 
margit

margit

10 mars 2010 19:23

Förstår dej fullt o helt att du SAKNAR ELLY!! Klart att det är ett stort TOMRUM...när hon är "bortlånad"...skönt att veta att hon kommer tillbaka...och förhoppningvis med en lite gullig valpl!!
Men dagarna kommer säkert att bli långa....
Kramen!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Ingen bild

Mats

10 mars 2010 20:16

Elly hälsar att hon saknar matte och familjen men tycker att den nya tillvaron med kompisarna Princess och Linus också är ganska spännande och rolig, idag har det provsovits i valplådan, den var nog ganska bra då sömnen såg ut att vara både god och stärkande.
Elly och vi alla Hälsar hem till familjen.
Kram Mats

 
Sussi

Sussi

11 mars 2010 09:17

Ja usch ja. Det blir jättetomt när våra älskade husdjur inte är hemma. Tänk att nåt så litet kan ta så stor plats :-)

Doris är likadan. Helst ska hon ligga precis i mitten av köket! Så man nästan snubblar över henne hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

11 mars 2010 11:26

Vill bara "peppa" dig med ett gammal väl använt ordspråk att "den som väntar på något gott, kan aldrig vänta för länge", men jag förstår självklart din saknad efter Elly.
Mååånga år efter det att vår hund blev övekörd vid 12 års ålder saknade jag honom och precis som du tänker om Elly tänkte jag om honom då jag tappade något på golvet.
Väntar också med spänning på tillökningen !
Varm kram !!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Yvonne R

Yvonne R

11 mars 2010 15:02

Ja det är tufft. Förstår hur det känns. Min Dagny var på kärleksmöte för några veckor sedan, var borta en vecka, och fastän jag hade fem hundar kvar hemma så blev det väldigt tomt efter henne.
Det skall bli roligt att följa Ellys valpar!!!
HA DET BÄST

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Ann

Ann

11 mars 2010 15:39

Hej!!
Ja det måste kännas enormt tomt,men tiden kommer att gå fort.
Kram till dig/Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
katsura

katsura

11 mars 2010 20:59

Konstig känsla förstår jag. Min dotter sov hos en kompis mellan tisdag och onsdag den här veckan. Det var jättemärkligt att gå upp och åka till jobbet utan att ha henne hemma en vardag, men hon kom ju tillbaka samma dag... Ska Elly vara borta ända tills valparna är leveransklara? Lycka till!

http://katsura.bloggplatsen.se

 
Miolegend´s

Miolegend´s

14 mars 2010 18:32

Fy vad ledsamt för dej nu när du inte har din Elly hemma. Vet inte om jag skulle klara det, är så fjompig med mina yrväder, men hon har det bra hos Mats det är jag säker på & ni känner ju varann så väl. Som sagt du har ju nått gott o se fram emot, en söt liten valp & en urfälld Elly, haha. Ni får fullt upp att göra i sommar...
Kram Helena

http://hem.passagen.se/sattv

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 22 september 2011 14:08


Nu har "lillgrabben" blivit stor också     Stort Grattis till dig Mattias på din 18-årsdag! Idag blir det tårta och även lite annat          Jag har funderat lite fram och tillbaka på bloggen, finner ingen riktig skrivglädje i den för til...

Av Yvonne - 2 september 2011 20:22


ha ha, man ska aldrig skriva att man snart ska göra ett inlägg, då tar det lååååång tid innan det skrivs. Men allting är ju relativt, eller...    Hur som helst, jag har börjat jobba igen, andra natten nu. Den härliga semstern är slut för denna gå...

Av Yvonne - 26 augusti 2011 00:09


Oj, nu var det längesen igen, inte för att jag känner förpliktelser till någon egentligen.....bloggar gör jag för att det ska vara kul, först och främst   Och det ÄR kul när man får kommentarer som, läste det du skrev i bloggen... eller fin bild du...

Av Yvonne - 2 augusti 2011 17:29


Vilken härlig resa till Värmland vi hade, Elly var anmäld till Ransäter-utställningen på fredag med resultat Exellent och placerad 3:a öppenklass tikar. På lördag blev hon 3 Btk med Cert. Jag är så glad för de resulatet i den stenhårda konkurrensen. ...

Av Yvonne - 25 juli 2011 15:12


Inte kanske det bästa semestervädret just nu...MEN  det är bara såå skönt att vara ledig     Ikväll ska vi ut och äta på Wild West steakhouse                  ...

Skapa flashcards