This life

Alla inlägg under november 2010

Av Yvonne - 5 november 2010 12:16

Denna veckan har varit fullspäckad, har jobbat mycket och nu ska jag jobba i natt och lördag natt. Ingen brist på sysselsättning.   


Igår fick vi installerat in en värmepump i ett av rummen, så nu ska vi förhoppningsvis få lite varmare här under vintern. Än så länge är jag positivt överraskad till den, verkar effektiv, fast det är ju ingen kyla ännu direkt att tala om.


Igår var jag o Mattias iväg och handlade en del, bl a ny vinterjacka till honom och en del annat. Vi var på Stadium, Intersport, JC och kollade runt.  

Till slut hittade han en jacka han gillade på Team Sportia, skönt!!   Mattias pratade då om att den kunde han ha när vi åker skidor, ååh vad jag längtade då till att åka skidor igen. Såå kul det hade varit att komma iväg, åka i en nypistad backe, det är grejer det. Men då måste vi komma på en bra lösning för hundarna förstås.


Sen pratade Mattias om London och när vi var där för 2 år sen, och då fick jag en längtan dit också.... ja helt klart att det hade varit kul att komma iväg någonstans, vi får se.   


  


   

Från Hamra i Härjedalen april 2009.



  

Och så London i december 2008


  



Ovido - Quiz & Flashcards