This life

Alla inlägg under maj 2011

Av Yvonne - 17 maj 2011 22:52

Snart dags för bingen, känns bättre nu med funderingarna runt mamma. Men visst kan det vara svårt och hänga med i läkarnas svängningar, mentalt ställer vi alla in oss, även mamma förstås, på att hon kommer inte hem innan operationen är gjord. Inte en chans för ett par dagar sen att hon skulle fått permision, och nu kanske i morgon eller på torsdag kanske hon kommer hem. Läget stabilare, och det är ju jätteskönt förstås. Det blir operation men inte bestämt när. Jaja, man får lita på dom som kan, JAG är ingen läkare, det kommer säkert gå bra.


I morgon ska jag iväg med jobbet på utvecklingsdag, tur att Johan börjar senare på eftermiddagen så hundarna inte blir lidande och får vara själva för länge.


Oturligt nog har jag fått jätteont i ryggen idag, hoppas vi inte ska sitta för mycket i morgon, jag får väl stå och lyssna om det skulle bli riktigt illa.  


 

Av Yvonne - 17 maj 2011 13:10

Ingen fyrklöver men hoppas dom ger tur med sig ändå....  


   

Av Yvonne - 17 maj 2011 11:12

Känner mig frustrerad idag... för min mammas skull. Hon har snart legat på sjukhus i 2 veckor, gjort mängder med undersökningar, till slut kom dom fram till att hon måste genomgå hjärtklaffoperation, hon kommer inte bli bättre annars... I förra veckan drev läkaren på hjärtspecialisterna i Lund för att hon skulle komma ner dit för operation så snart som möjligt, men inget hände innan helgen. Permission över helgen var det absolut inte tal om.... hon fortsätter vänta på besked. Igår var där en annan läkare, kändes nästan som att börja om på noll igen... inget besked, men på kvällen säger en sköterska att hon kanske får åka hem och vänta istället, kanske det kan bli om 1 vecka... 2 veckor...1 månad????? Vad liknar detta, får man bolla med människors känslor så :(  Nej, vi får avvakta och se vad ronden har att säga idag. Annars så.... :((

Av Yvonne - 10 maj 2011 08:09

Jo men jag har jobbat i natt, och ska jobba en natt till så några timmars sömn blir det nu.   


I dag ska mamma  fortsätta med undersökningar för hjärtat, får se vad dom kommer fram till, hoppas på det bästa.

Känns väldigt konstigt att hon ligger på sjukhuset, trodde alldrig det var så pass allvarligt med hennes hjärta när hon skulle på undersökning i torsdags, men det är väl tur att man inte alltid vet vad man ska igenom. Men som jag skrivit tidigare, hon är trots allt på gott humör och kan ändå skoja och se relativt lätt på sin situation, det underlättar förstås   inte minst för henne själv.


Några bilder från skogen som är så vacker nu, vitsipporna har blommat ett tag nu, men fortfarande kan man njuta av mängder av blommor. Bokskogen är tycker jag som allra finast precis när den slagit ut, ljust grön, sagolikt vacker.


Nej... nu måste jag sova, ha det gott alla   



       

Av Yvonne - 8 maj 2011 13:23

Det ljuvligaste väder har vi, underbart med all grönska och blomning som kommer igång.


Ska strax åka iväg till skogen med vovvarna så dom blir rejält rastade idag, sen åker jag och hälsar på mamma på sjukhuset, synd att hon inte får komma ut ännu, för då hade hon också fått njuta av vädret.


Önskar er en bra söndag... Kram  


  Körsbärsblom


  Äppelblom



Av Yvonne - 7 maj 2011 21:47

Det blev en bra kväll, med gott grillat och ett glas rött   

Har pratat med mamma på telefon ikväll, hon låter ändå så positiv och det känns bra förstås. Sen får vi se vad läkarna kommer fram till, man måste ju lita till dom som förhoppningsvis kan det hela.


Vovvarna är fogliga och snälla trots mindre motion, känns lite jobbigt ska jag erkänna, att jag inte kunnat ta ut dom så långt som jag brukar, men ska ta ut dom ordentligt i morgon så dom får sin del också.

Av Yvonne - 7 maj 2011 20:20

Efter att ha jobbat 2 helger är det verkligen skönt att vara ledig denna helgen, dock gnager en oro i mig eftersom min mamma sen i torsdags ligger på sjukhuset pga hjärtat. Det var i torsdags hon blev inlagd, efter en undersökning hos en hjärtspecialist fick vi åka direkt till akuten i Halmstad. Rent mentalt så var detta jättejobbigt, undersökningen gjordes i Göteborg och sedan åkte vi direkt till Halmstad. Jag var med och hjälpte henne hela tiden, jag vill verkligen göra det, mamma och pappa har alltid ställt upp för mig och hjälpt mig genom livet, det har aldrig varit några invändningar eller så.

Har varit och besökt mamma nu på eftermiddagen, hon är ändå relativt pigg (fast hon är sjuk) och på gott humör, -man får ta det som det kommer säger hon. Och så är det... Jag hoppas på det bästa för henne, vill att allt ska gå bra.


Vi har idag även varit på husvisning, Myresjöhus Spirit, ett kanonfint hus som jag har spanat på ett tag men inte sett i verkligheten. Nu blev det äntligen så, huset är så fint, fräscht med mycket ljus, gillar det jättemycket, men ... en aning för litet enligt oss. Men jättekul att få se det.


Det tog ett tag innan vi var hemma, med husvisning, besök hos mamma och sen handla, så grillningen är på gång nu... tror det är snart färdigt.


Ha det så gott alla vänner, och var rädda om varandra   

   

Spirit-huset, det är verkligen jättefint ska ni veta... MEN kanske en aning för litet för vår del, även om vi så småningom snart är bara 2 vuxna i hemmet... och så 3 hundar förstås.

Av Yvonne - 1 maj 2011 16:03

Såg ni det engelska Royal Wedding i fredags?  Om inte så titta här... det var verkligen drag i Westminster Abbey   


  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Att längta till!

  

Kategorier

Arkiv

Väder

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Skapa flashcards