This life

Senaste inläggen

Av Yvonne - 14 juli 2011 13:10

Ruggigt väder idag, men hoppas det blir skön sommarvärme snart igen  

Jag är egentligen inte sådär jätteberoende av vädret, måste inte vara stekande hett, men visst är det gott med sommaren ändå, man blir glad av solen.   


Nu har jag 4 nätter kvar tills jag har semester, ja nedräkning är det verkligen nu.... sååå skönt det ska bli.   


Igår var det kurs, jag och Mezzi var iväg. Jätteroligt är det, fast nu hade Mezzi helt glömt vad "sitt" är.... hade ingen aaaaaning om vad jag menade   ja ja, det är bara att träna vidare. Han gjorde i och för sig framsteg på andra saker, och det är ju kul.


En suddig mobilbild på Mezzi, men jag tycker den är rätt fin ändå...

    

ANNONS
Av Yvonne - 9 juli 2011 22:24

Oj vad tiden springer iväg, en månad har gått sedan mitt senaste inlägg i bloggen. Och visst har det hänt en del, men allt kan jag inte skriva ner här. Johan tog alltså studenten som jag skrev om, sedan har min mamma varit inlagd på Lunds universitetssjukhus för en hjärtoperation.  Operationen gick bra, men tiden direkt efter var jobbig på flera sätt. Nu är mamma hemma och har lång tids rehab framför sig.


Våra husplaner lever i alla högsta grad, men kvarnarna maler långsamt, men det känns så rätt det vi tänker och den möjligheten vi får tack var en speciell person.  Jag är så tacksam för det! Jag kan bara inte låta den chansen gå oss förbi....  


Nu har jag 6 arbetspass = 6 nätter kvar att jobba, sen är det SEMESTER, den 23 juli på morgonen går jag av mitt arbetspass.... åh så skönt det ska bli.  


 

ANNONS
Av Yvonne - 5 juni 2011 16:44

Så var studentfirande och allt vad det innebär över, allt gick  bra och Johan var nöjd och tyckte att det var ett härligt minne för livet. Så skönt, det är ju vekligen det man vill att dom ska få, en härlig, rolig, festlig dag på alla vis.   

Jag skriver en del på facebook och har uppdaterat med bilder där, det är kul med många kontakter och oftast snabbare respons på det man skriver men alla har ju inte facebook, så för er.........   (får se hur jag gör med bloggen framöver)


Efter en sån här vecka och sista tidens alla händelser,  är det som om luften går ur en, jag är hur trött som helst och har mer ont i lederna också. Men... det går över   


Denna helgen jobbar jag, ska iväg i natt igen.


Nu lite bilder...


  en glad student


  liten har blivit stor


  en mycket stolt moder ska ni veta


  sedan kortege genom stan


 stor glädje förstås


över Tullbron och fram till Vallarna


   


 blommor


    presenter


  och hungrig blir man också


  och tårta förstås


  senare på kvällen bar det iväg  för att fira med kompisarna   

Av Yvonne - 31 maj 2011 11:29

egentligen har jag inte tid att sitta här.... så, då gör jag inte det då    


(ilar vidare för att fortsätta med min lååååånga Att göra-lista...... puh...)


 Det ska säkert gå bra....


    

Av Yvonne - 27 maj 2011 17:29

Nu har jag blivit uppringd på min mobil av ett försäkringsbolag i Stockholm, tror det var sjunde gången idag    Dom söker en Markus Larsson, jag talar om att det finns ingen Markus Larsson på det här numret, ni har fått fel nummer....

-Känner du ingen Markus Larsson?

-eh.... nej, det gör jag inte, men det spelar ju ingen roll, för det är ju ändå fel nummer ni har, kan ni vara vänliga och stryka det här numret, det börjar bli lite tjatigt nu    

-Nja, vi kommer nog fortsätta ringa upp dig tills vi fått tag på Markus Larsson....

-????   

Så är det NÅGON där ute som känner Markus Larsson så be honom ringa sitt försäkringsbolag   

Av Yvonne - 23 maj 2011 12:42

Måndag och ny vecka, nu jobbar jag i 2 nätter sen är jag ledig tills efter Johans student, som är den 1 juni.   


Ska träffa en jurist idag för ett komplicerat ärende som jag hoppas han kan hjälpa mig med, han är i ändå en lätt person att prata med så det känns iallafall bra, sen hur utgången blir återstår att se. Skönt när man får lägga det bakom sig så småningom.


Ha en bra dag alla!  


   

Av Yvonne - 22 maj 2011 22:25

Ja då tänkte jag delge er lite av mina tankar och drömmar, drömmar ska man ha... dom är gratis 


Vi kommer med största sannolikhet bygga nytt hus, men däremot när är inte bestämt ännu, det är ju en del som ska göras innan man kan börja på.


Jag har fått en del kommentarer från folk som undrar varför?  Varför jag inte trivs längre här osv. Jag har t.o.m märkt av en del avundsjuka och kanske missunnsamhet, det gör mig lite ledsen, men en annan del av mig säger att jag inte ska bry mig om det, jag gör som jag vill ändå ... ja, jag kommer inte gå in på allt, en del vill jag hålla för mig själv. Men jag har också vänner som verkligen gläds med oss, och önskar oss allt gott, det känns så skönt att höra.

Vi har bott i det här huset sen 1990, alltså 21 år, det har varit många bra år, vi har verkligen tyckt att det varit bra. Men.... nu känns det som att det är dags att gå vidare, börja på något nytt....


Nu har en önskan blivit allt starkare på att ha ett 1-planshus, är sååå trött på vår övervåning, dålig planlösning m.m m.m


Vi har fått en fantastisk möjlighet som jag inte kan missa, "once in a lifetime".

Jag ser så fram emot det här, och planerar för fullt kan man säga. Efter den här jobbiga vintern som jag haft utmattningssyndrom/deppression så behöver jag verkligen det här, jag blir så glad av det.


Vi har varit på flera husvisningar, och det här huset är ett av dom vi blivit speciellt förtjusta i.... kanske det kan bli det.   


  bild från Västkuststugan

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se