This life

Senaste inläggen

Av Yvonne - 7 maj 2011 21:47

Det blev en bra kväll, med gott grillat och ett glas rött   

Har pratat med mamma på telefon ikväll, hon låter ändå så positiv och det känns bra förstås. Sen får vi se vad läkarna kommer fram till, man måste ju lita till dom som förhoppningsvis kan det hela.


Vovvarna är fogliga och snälla trots mindre motion, känns lite jobbigt ska jag erkänna, att jag inte kunnat ta ut dom så långt som jag brukar, men ska ta ut dom ordentligt i morgon så dom får sin del också.

ANNONS
Av Yvonne - 7 maj 2011 20:20

Efter att ha jobbat 2 helger är det verkligen skönt att vara ledig denna helgen, dock gnager en oro i mig eftersom min mamma sen i torsdags ligger på sjukhuset pga hjärtat. Det var i torsdags hon blev inlagd, efter en undersökning hos en hjärtspecialist fick vi åka direkt till akuten i Halmstad. Rent mentalt så var detta jättejobbigt, undersökningen gjordes i Göteborg och sedan åkte vi direkt till Halmstad. Jag var med och hjälpte henne hela tiden, jag vill verkligen göra det, mamma och pappa har alltid ställt upp för mig och hjälpt mig genom livet, det har aldrig varit några invändningar eller så.

Har varit och besökt mamma nu på eftermiddagen, hon är ändå relativt pigg (fast hon är sjuk) och på gott humör, -man får ta det som det kommer säger hon. Och så är det... Jag hoppas på det bästa för henne, vill att allt ska gå bra.


Vi har idag även varit på husvisning, Myresjöhus Spirit, ett kanonfint hus som jag har spanat på ett tag men inte sett i verkligheten. Nu blev det äntligen så, huset är så fint, fräscht med mycket ljus, gillar det jättemycket, men ... en aning för litet enligt oss. Men jättekul att få se det.


Det tog ett tag innan vi var hemma, med husvisning, besök hos mamma och sen handla, så grillningen är på gång nu... tror det är snart färdigt.


Ha det så gott alla vänner, och var rädda om varandra   

   

Spirit-huset, det är verkligen jättefint ska ni veta... MEN kanske en aning för litet för vår del, även om vi så småningom snart är bara 2 vuxna i hemmet... och så 3 hundar förstås.

ANNONS
Av Yvonne - 1 maj 2011 16:03

Såg ni det engelska Royal Wedding i fredags?  Om inte så titta här... det var verkligen drag i Westminster Abbey   


  

Av Yvonne - 1 maj 2011 07:30

En strålande morgon, lite kallt men det ser ut att bli ännu en fin dag.

Jag jobbar dock hela helgen, så jag kan inte njuta fullt ut av vädret då jag måste sova på dagen. Ätit en lite lätt frukost nu, druckit kaffe så snart dags att gå och lägga sig några timmar, för att sen jobba min tredje natt. Det går rätt så bra när man kommit in i det, kanske ska ta en fjärde också... hi hi, nej det ska jag inte   skönt och vara ledig sen.


Önskar alla en bra dag!   

Av Yvonne - 27 april 2011 22:45

 

Det här är bara några av alla de påskliljor som växer upp vid torpet, påskliljor i olika storlekar lyser upp så vackert.

Mamma och pappa har satt mängder med påsklilje-lökar och blommorna  trivs verkligen där. Här hemma har vi också försökt sätta påskliljor genom åren, vet inte hur många.... och hur många tror ni har tagit sig? Ett litet ynkligt stånd, nu ger jag upp här sätts inte en påsklilja till, istället hamnar dom uppe vid torpet i skogen när dom blommat ut.   

Av Yvonne - 22 april 2011 20:01

Önskar en riktigt GLAD PÅSK till alla! 

Och till alla bloggvänner som jag just nu är såå dålig på att kommentera hos, jag är inne och läser hos er ofta ska ni veta   , ha det riktigt gott, jag ska snart skriva hos er. Hoppas ni njuter lika mycket av våren som jag gör, det är så underbart ute nu!   


 


GLAD PÅSK önskar hela gänget (även om det bara var Mezzi som fastnade på bild den här gången   )

Av Yvonne - 17 april 2011 13:40

Nu ska jag upp till skogen med hundarna, samla energi och njuta av våren!

Dags att jobba i två nätter igen.


Ha det så gott   


 


  Av Yvonne - 15 april 2011 23:18

En vecka har gått, har varit ledig idag och är ledig fram till söndag natt. I går var jag iväg med hundarna för deras årliga vaccinering, det gick jättebra, skönt när dom tar det lugnt och verkar ta upplevelsen med ro. Efter "sprutsticket" åkte jag ut i skogen med dom så dom fick rasta av sig.


Var över hos mamma på eftermiddagsfika idag, hon hade precis gjort banankaka som var kanongod!!!


Sen var det dags för vedstapling, hoppas det blir sista stora lasset med ved vi tar hem här, en braskamin vill vi förstås alltid ha men den kräver inga såna mängder med ved som vi tar hem. Det är många år som vi har slitit med det här nu   


 

Mezzi ute i skogen, lycklig att få springa!


  Meya glad hon också!


 

Påskliljorna börjar blomma vid torpet.


 

Och hemma väntade vedstapling, men hjälps man åt går det bättre, imorgon tar vi nya tag....  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se