This life

Senaste inläggen

Av Yvonne - 22 december 2010 00:01

  

ANNONS
Av Yvonne - 21 december 2010 23:49

Det är sååå kallt, jag som i vanliga fall gillar vinter tycker det är fööör kallt nu  


Förra natten jobbade jag, och några gånger på natten går vi ut på tillsyner och svarar på larm på ett boende strax intill där jag jobbar, full vinterutrustning krävs kan jag säga.  Inte klokt, men jag längtar till värme och våren redan nu, och vi är kanske inte ens halvvägs....  


  

ANNONS
Av Yvonne - 17 december 2010 18:42

Jo, det förra inlägget när jag skrev att jag skulle iväg i morse... är inte alls så lugnt som det verkar. Sanningen är den att jag förberedde inlägget igår, ställde in det skulle publiceras kl 07.30 Och det gjorde det också, men hemma här var det inte fullt så lugnt...


Vi tar det från början... jag hade planerat åka iväg och hämta en jobbarkompis kl 07.50 Jag kan säga som så... att då sov jag.   


Herregud jag har försovit mig, hur ofta händer det, och många tror det är för att jag jobbar natt, nej... men jag lever faktiskt ett normalt liv när jag är ledig, går upp på morgonen som alla andra människor, ha ha. Däremot har jag kommit in i en period som jag aldrig upplevt tidigare, jag sover dåligt på nätterna, jag tror det beror på att det varit så jobbigt denna höst.
 
Hursomhelst, jag blev väckt av att Mattias stod jämte sängen med en svart sak i handen, vad är det??? Jaså en telefon, åh det är någon som vill prata med mig... hallå Yvonne, skulle vi inte iväg idag?  
que??? ånej, jag har försovit mig   
 
Min jobbarkompis:- Det är lugnt Yvonne, jag ringer om att vi kanske blir lite sena och så går jag ut och skrapar bilen, och hämtar dig om 10-15 min.
 
Jösses vilken fart jag fick, in i duschen, på med kläderna ropade till Mattias och undrade hur kallt det var idag...    -12  svarade han. Ok, på med tjock kofta och långkalsonger.
Sen bar dert snart iväg, dagen blev jättebra kan jag säga, en dag på Sörby naturhälsovård  Temat var "Goda relationer med hjärtats språk"
En mycket givande dag som vi bl a bjöds på god fisksoppa med bröd, vi vistades i fina gamla byggnader  där man fick en Bullerby-känsla. En allt i genom bra dag, trots allt...   
Av Yvonne - 17 december 2010 07:30

Nu ska jag snart iväg på möte, hoppas vägarna är ok idag   

Igår var världens busväder, och var det inte tvunget så gjorde man klokast att hålla sig hemma.

Ha en bra dag!
  

Av Yvonne - 12 december 2010 20:27

Jaha, jag som skulle skrivit ett blogginlägg idag, och så är det snart dags att dra iväg till jobbet.


Jag får istället önska en fortsatt bra söndag och God natt till er som ska sova!     Jag skriver så snart jag hinner, men i morgon är det min tur att sova, hi hi.


  


Av Yvonne - 9 december 2010 23:36

Idag har varit en fin dag, vädret har varit kallt men fint. Äntligen kunde jag ta hundarna på promenad tillsammans igen. Meya har ju löpt så därför har jag fått dela på Meya och Mezzi. Vilken glädje vovvarna visade, dom sprang och skuttade och körde ner huvudet i snön och plöjde fram.    Underbart att se, och det gör att jag blir glad jag också. Och det behövs, varje glädjeämne gör att jag känner mig bättre. Det har ju annars varit en väldigt jobbig höst, och inte så konstigt kanske eftersom min pappa gick bort tidigare i höst. Jag kan bara säga, man vet aldrig innan hur man reagerar utan känslorna bara kommer på en och slår ner en ibland. Jag har nog åkt berg och dalbana i mina känslor.


Skogen där jag brukar gå med hundarna är pappas skog, där har jag gått många gånger sen barnsben. Men jag har nog aldrig gått där så mycket under en period som jag gjort denna hösten, kanske för att jag finner ro och tröst där, och det känns som om pappa är med mig där.


Ikväll har jag varit på vinlotteri, trevligt att träffas ett gäng som vi gör, och kul att jag vann 2 flaskor vin idag.   


Nu dags för sängen. God natt gott folk!

Av Yvonne - 6 december 2010 23:08

Ska det bli mer snö i natt? Ja det återstår och se, otroligt vilken vinter vi redan fått. Fast det hjälps inte, jag tycker det är vackert, och gillar INTE grådaskiga, regniga vintrar. Dock behöver ju inte snön ligga kvar alltför länge till nästa år tycker jag. Dessutom är det just nu rena hundar man får in när dom varit ute, fulla med snö förstås, men det smälter ju bara till vatten, så det gör inget.   


Nu är Meya i slutet på sitt löp, ska bli väldigt skönt när man kan släppa ihop hundarna som vanligt igen. Och eftersom Elly löpte för en månad sen kommer det vara lugnt på den fronten för ett bra tag framöver, jag tycker det är skönt att Meya kom igång med sitt löp nu, mamma Elly var ju också tidig första gången hon löpte, bara 7 månader.


Nej nu kallar snart sängen. God natt och sov så gott.   


  

Av Yvonne - 2 december 2010 23:00

Ikväll har jag varit iväg på det årliga julbordet genom jobbet. Även i år. liksom förra året, var vi på Skepparstugan  i Steninge. Ett jättemysigt ställe som ligger nära havet och som serverar ett fantastiskt julbord med allt som hör därtill. Tänk om man bara hade förstånd på att inte äta så mycket....   men det var ju så gott och trevligt hade vi.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se