This life

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Yvonne - 6 juli 2009 12:02

Här har precis varit en kille och försökt laga vår diskmaskin som gått sönder. Hur det gick? Jodå, han hittade felet, någonting med pumpen som hade spruckit, så han tog med sig pumpen och skulle beställa hem en ny, så det fixar sig säkert, kanske redan under denna veckan. 


Dessutom, även om man har en diskmaskin så vill man förtås att den ska fungera, men det går att klara sig utan också. Värre är det om tvättmaskin eller kyl o frys går sönder. Betydligt värre!!


Det som verkligen är dåligt i detta sammanhanget är att diskmaskinen är ca ett halvår gammal. Alltså, lite längre ska den väl hålla tycker man. Den förra vi hade höll i 18 år! Men, men, allt kan hända förstås....


Likadant var det med vår tvättmaskin som köptes för snart 2 år sedan. När vi hade haft den, i ett halvår så gick den sönder!!!! Dåligt!! Och jag kan säga att det är ändå inte det allra billigaste vi köpt, inte det dyraste heller... ;)) men det spelar egentligen ingen roll, för visst förväntar man sig att det ska hålla lite längre än så.


Vad man kan konstatera är ändå att vi har tur också... garantin går ju in och gäller den första tiden, så iof ska det nu ändå gå sönder så är det väl lite bra då. ;)


Undrar just, har vi några mer nyinköpta apparater som kan tänkas gå sönder snart....?  ;)



 


Ovido - Quiz & Flashcards