This life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Yvonne - 6 augusti 2009 23:02

Idag har det varit en helt underbar sommardag!


Jag var i och för sig tvungen att ge mig inåt stan och utföra en del ärenden. Men gud vad det var jobbigt, och inte hade jag trott att det skulle varit såå mycket folk.

Men jag fick iallafall gjort vad jag skulle, när jag kom hem var jag så varm så jag trodde jag skulle smälta bort.  ;D

Fick ätit och vilat en stund, sen begav vi oss ner till stranden. Det var sååå härligt. Jag säger bara det att inget går upp mot ett dopp i havet, ljuvligt är det.

 

Nu ska jag ut en sista kvällsrunda med Elly, återkommer i morgon.

Ha det så bra!

Av Yvonne - 5 augusti 2009 10:47

Vilken underbar morgon  det var idag, strålande solsken och så härligt att sitta ute med en kopp kaffe. Sådana mornar skulle man kunna ta hela världen i famn... ;)

Nåväl det tänker jag inte göra, hi hi, jag är djupt försjunken i min bok jag läser för tillfället, Nattfåk. Den grep tag i mig direkt, och är svår att slita sig ifrån...tänk vad det kan vara olika med böcker.

Fast jag tror att det är så med böcker att de passar en vid olika tillfällen, ibland får man tag i en bok som är svår att komma igång med, det händer att jag då lägger den åt sidan, och om man då tar fram den vid ett annat tillfälle går det mycket bättre och den är kanske t.o.m  jättebra


I går kväll var vi ute och åt, hela familjen. Vi var på Wild West Steakhouse i Halmstad. Det var jättegott och mycket trevligt, men oj vad mätt man blev, känns som man inte behöver äta på två dagar minst ;)


När vi kom dit, hamnade vi mitt i ett uppträde, väldigt hög musik och tjejer som dansade runt både på scen och bland publiken. Hmm, trevligt men sååå hög musik så det gick inte och snacka med varandra utan att skrika. Oj, tänkte man ska det vara så här hela kvällen??? Men vi kunde vara lugna, snart var det uppträdet färdigt och det övergick till betydligt behagligare samtalsvänlig ljudnivå. En kille satt på scen och spelade gittar och sjöng, det var jättebra.

Jag har egentligen inget emot hög musik, när man går på konserter så spelas det ju ofta högt, man dras med i musiken på ett annat sätt. Men när man går ut och äter tillsammans, kanske man vill gör något annat än just äta och titta lite fånigt på varandra när man inte hör vad den andra säger ;)  Jag menar det är kul om man kan snacka med varandra också...  :D




Det var rejäla portioner som kom in, hamburgertallrik beställde Mattias och Johan.




Grillade revben för den som gillar det, Hans beställde det ... och gillade det ;)


Jag beställde entrecote... :D




och till efterrätt, hur man nu lyckas få ner det???  I alla fall så åt vi choklad fondue!   :D


 En härlig kväll var det!

Av Yvonne - 4 augusti 2009 16:36

Titta vilken fin award jag fått från min bloggvän Nettis. Så glad jag blev!

Tusen tack!  :D


Av Yvonne - 4 augusti 2009 12:53

Det gör sig inte full rättvisa på bild, men det här underbart vackra rosorna har Hans köpt idag till vår bröllopsdag!!!  :D  Grattis  till oss!



 




 


Följ gärna den här länken, den är kul... J K wedding entrance dance

Vissa säger att det är fejkat och inte alls på riktigt. Jag bryr mig  inte om vilket, den gör mig lika glad varje gång jag ser på den!  :D

Av Yvonne - 4 augusti 2009 00:40

äntligen ska jag nu börja läsa Nattfåk av Johan Theorin. Har läst den första boken han skrivit, Skumtimmen, helt otroligt bra och spännande. Men så har jag haft annat  jag skulle läsa först... men nu...å vad spännande det ska bli!!!


Av Yvonne - 3 augusti 2009 14:52

Oj vad seg jag är idag, det tar på krafterna och vara fotbollssupporter ,hi hi.

Det var verkligen jätteroligt igår, även om matchen slutade oavgjort, och jag naturligtvis hade önskat att IFK hade vunnit. Men stämningen på en riktig fotbollsarena är verkligen speciell. Att publiken står upp och sjunger med i IFK:s inmarchlåt, Snart skiner Poseidon, ja, då får man en känsla av engelsk fotboll när den är som bäst.  :D


Idag har jag inte gjort så mycket, ännu iallafall ;) Jag var inne i stan på f.m Hade en tid halv 10 då jag skulle klippa mig. Det regnade non stop, och det var förvånadsvärt lite folk i stan. Det börjar väl lätta av med turisterna nu kan jag tänka.

Annars är det sådant väder idag så det är helt perfekt att krypa upp i soffan och läsa en bok. Härligt!!!

Av Yvonne - 2 augusti 2009 23:12

Ja då var vi hemma igen efter att ha varit i Göteborg ikväll.

Var på Gamla Ullevi och såg allsvensk fotboll mellan IFK Göteborg - Häcken.

Matchen slutade 2-2. Lite synd att IFK inte klarade av att vinna, men det finns aldrig något som är självklart när det gäller sport, och det är ju faktiskt det som är tjusningen med det hela... ;)

Riktigt roligt var det iallafall att vara där och uppleva stämningen på plats!


Men nu är jag jättetrött, gäääsp, och orkar inte skriva mer. Bjuder på två bilder från Gamla Ullevi.



 






Av Yvonne - 1 augusti 2009 14:04

augusti är en av de bästa månader enligt mig. Gillar luften som blir högre och lättare på något vis. En mysig sommar-månad som jag inte alls ser något vemodigt och dystert med, trots att vi närmar oss hösten och det märks att det blivit mörkare. Hösten som jag för övrigt också gillar... ;) sån är jag!



Strålande sol och härligt väder idag, skönt att det inte blåser lika mycket som igår....jösses vad det blåste. Nu har det mer gått över till vanligt västkustblåsande ;)


Ser fram emot imorgon, då åker vi till Gamla Ullevi i Göteborg för att se på fotboll, IFK Göteborg möter då Häcken. Heja Blå-vitt!!!!! :D  Och tänk att jag lyckas få med hela familjen för att se mitt lag, inte dåligt det! Ja, dom får ju faktiskt välja själva... hi hi.

Ovido - Quiz & Flashcards