This life

Senaste inläggen

Av Yvonne - 20 maj 2011 23:24

Idag var det dags för studentbal på Strandbaden, så roligt det var och se på när de gjorde entré, uppklädda, glada och förväntansfulla. Jag tycker detta är jätteroligt och gläds verkligen med dom, men lite delad till det är jag ändå... Det är väldigt kostsamt för många, mycket pengar läggs ner på kläder och håruppsättningar, alla har faktiskt inte råd. MEN... jag ska försås inte ta glädjen från alla dom som var där idag, hoppas ni har haft en kanonkväll och att det blev ett minne för livet. Jag är en väldigt stolt mamma till en stilig son som stegade upp för röda mattan idag.   


 Det gjordes entré i både nya och gamla bilar

 
   

     snygga fälgar   


 

   

  så fina dom är  


ANNONS
Av Yvonne - 20 maj 2011 16:30

Studentbal ikväll på Strandbaden! Underbart väder, hoppas det håller i sig. En stilig kille blev det, vår Johan  


Hoppas ni får en riktigt rolig bal      

  Och så körde jag honom dit de skulle samlas innan   

ANNONS
Av Yvonne - 19 maj 2011 14:03

Några rader ska jag hinna med här, idag är jag ledig, men tusen saker att göra...  Gårdagen gick bra, det blev inte enbart att vi satt för mycket utan 2 lite längre promenader hann vi med under utbildningsdagen, det gjorde otroligt gott för min rygg. Något bättre idag, men risken är alltid att närjag känner mig bättre så "vill jag för mycket" och tar i en del, men ska försöka vara försiktig   


 Mamma kom hem från sjukhuset igår, läget är stabilare så nu får hon vänta hemma tills det blir dags för operation. Hon är glad och positiv och tyckte säkert det var skönt och komma hem ändå.


Mamma ville ha trygghetslarm, tyckte att det skulle kännas bra nu när läget är som det är, helt stabilt är det ju inte... dessutom äter hon Waran och skulle hon falla och slå upp något sår, så innebär ju det en stor blödningsrisk. Så jag ringde och ansökte om det igår, fick till svar att det kan det kan du inte ansöka om förrän hon kommit hem, det måste ju vara någon hemma när larmet installeras (tänk att det förstod jag med) alternativt att det görs en vårdplanering innan hon åker hem. Jaha, svarade jag, men om jag ringer till dig när hon kommit hem, kan vi ansöka om det då? Ja, det skulle gå bra. Och så frågade hon mig lite syrligt om jag kände mig orolig? (hallå..du missuppfattade nog, det var inte JAG som skulle ha larmet utan min mamma? jag började undra om jag ringt till rätt ställe)

Men så kom ju mamma hem igår, så jag ringde i förmiddags.... en telefonsvarare gick igång .... anknytning... bla bla bla bla... är på semester och kommer tillbaka den 30 maj. Jaha, jag dröjde kvar i luren, blev kopplad till 2 olika ställen fick dra mitt ärende om igen och svara på frågor varför hon behövde larm. Sen fick jag till slut svaret att dom skulle skicka ärendet vidare till en handläggare som skulle ha hand om ärendet under tiden den andra är på semester???? Låter det snurrigt, man får banne mig vara skärpt när man ringer och bollas hit och dit, tänk personer som hör dåligt, jag förstår att många inte orkar få fram vad dom vill. 
Av Yvonne - 17 maj 2011 22:52

Snart dags för bingen, känns bättre nu med funderingarna runt mamma. Men visst kan det vara svårt och hänga med i läkarnas svängningar, mentalt ställer vi alla in oss, även mamma förstås, på att hon kommer inte hem innan operationen är gjord. Inte en chans för ett par dagar sen att hon skulle fått permision, och nu kanske i morgon eller på torsdag kanske hon kommer hem. Läget stabilare, och det är ju jätteskönt förstås. Det blir operation men inte bestämt när. Jaja, man får lita på dom som kan, JAG är ingen läkare, det kommer säkert gå bra.


I morgon ska jag iväg med jobbet på utvecklingsdag, tur att Johan börjar senare på eftermiddagen så hundarna inte blir lidande och får vara själva för länge.


Oturligt nog har jag fått jätteont i ryggen idag, hoppas vi inte ska sitta för mycket i morgon, jag får väl stå och lyssna om det skulle bli riktigt illa.  


 

Av Yvonne - 17 maj 2011 13:10

Ingen fyrklöver men hoppas dom ger tur med sig ändå....  


   

Av Yvonne - 17 maj 2011 11:12

Känner mig frustrerad idag... för min mammas skull. Hon har snart legat på sjukhus i 2 veckor, gjort mängder med undersökningar, till slut kom dom fram till att hon måste genomgå hjärtklaffoperation, hon kommer inte bli bättre annars... I förra veckan drev läkaren på hjärtspecialisterna i Lund för att hon skulle komma ner dit för operation så snart som möjligt, men inget hände innan helgen. Permission över helgen var det absolut inte tal om.... hon fortsätter vänta på besked. Igår var där en annan läkare, kändes nästan som att börja om på noll igen... inget besked, men på kvällen säger en sköterska att hon kanske får åka hem och vänta istället, kanske det kan bli om 1 vecka... 2 veckor...1 månad????? Vad liknar detta, får man bolla med människors känslor så :(  Nej, vi får avvakta och se vad ronden har att säga idag. Annars så.... :((

Av Yvonne - 10 maj 2011 08:09

Jo men jag har jobbat i natt, och ska jobba en natt till så några timmars sömn blir det nu.   


I dag ska mamma  fortsätta med undersökningar för hjärtat, får se vad dom kommer fram till, hoppas på det bästa.

Känns väldigt konstigt att hon ligger på sjukhuset, trodde alldrig det var så pass allvarligt med hennes hjärta när hon skulle på undersökning i torsdags, men det är väl tur att man inte alltid vet vad man ska igenom. Men som jag skrivit tidigare, hon är trots allt på gott humör och kan ändå skoja och se relativt lätt på sin situation, det underlättar förstås   inte minst för henne själv.


Några bilder från skogen som är så vacker nu, vitsipporna har blommat ett tag nu, men fortfarande kan man njuta av mängder av blommor. Bokskogen är tycker jag som allra finast precis när den slagit ut, ljust grön, sagolikt vacker.


Nej... nu måste jag sova, ha det gott alla          

Av Yvonne - 8 maj 2011 13:23

Det ljuvligaste väder har vi, underbart med all grönska och blomning som kommer igång.


Ska strax åka iväg till skogen med vovvarna så dom blir rejält rastade idag, sen åker jag och hälsar på mamma på sjukhuset, synd att hon inte får komma ut ännu, för då hade hon också fått njuta av vädret.


Önskar er en bra söndag... Kram  


  Körsbärsblom


  ÄppelblomPresentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Att längta till!

  

Kategorier

Arkiv

Väder

Länkar

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ This life med Blogkeen
Följ This life med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se